Over Bureau Bürmann

Bureau Bürmann gelooft in samenwerken als sleutel voor succes in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het beantwoorden van organisatie vraagstukken. Daar zetten we ook op in, vanuit een open en eerlijke aanpak én met kennis van zaken, ervaring, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en betrokkenheid. We dragen zorg voor zorgvuldige communicatie, kijken organisatie-breed en betrekken de juiste personen bij het proces.

Audits en certificering gaan vaak gepaard met een hoop stress in de organisaties. Op basis van lange waslijsten met vragen zijn mensen bezig aan de normen te voldoen. Dat levert meestal veel stress en frustratie op. Bureau Bürmann gaat anders te werk. Wij laten mensen vertellen over hun werk en kijken dan zelf waar het thuis hoort op de lijst. Bureau Bürmann vraagt en vraagt door en brengt via die weg in kaart wat anders kan of beter moet. Dus geen afvinklijsten, maar kijken wat er gebeurt en daar op doorpakken. Doelgericht!

Bureau Bürmann helpt bedrijven bedrijfsprocessen en medewerkers te verbeteren of klaar te maken voor certificering op een persoonlijke, betrokken manier. Niet voor niets is Bureau Bürmann 'preferred subcontracter' van Bureau Veritas Certificatie Nederland.

 

Home

Veiligheid

Kwaliteit

Gezondheid

Bureau Bürmann

Contact

Tel. 06 - 20 399 018 | Email: gertjan@bureauburmann.nl

Bureau Bürmann | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring